Gelooft u ALLES wat u ziet op tv?  
 

Gevolg

Als de Kassa Belbus zich nergens mee had bemoeid, dan was iedereen geleverd geweest. Dit verschrikkelijke gevolg was ons bespaard gebleven. NIEMAND zou gedupeerd zijn geweest. De investeerders zouden zich niet hebben teruggetrokken. Tros Opgelicht zou geen programma hebben gehad. Het zware weer waar wij in verkeerden voor de uitzending zijn wij altijd open over geweest en dat had vooral met leveranciers te maken.

Al zat ik 100 jaar in slecht weer! Wie neemt mij kwalijk dat ik middels een goed product en keihard werken aan mijn verplichtingen wilde voldoen. We waren er bijna. Nu kan er niets meer.

Na de uitzending en de investeerders die zich teruggetrokken hebben, werd het allemaal zeer ernstig. Mensen geloofden Kassa blindelings. Op het internet werd opgeroepen om zoveel mogelijk aangifte te doen bij de politie en om schade te veroorzaken. Hetzes werden gecreëerd. Bedreigingen namen toe en ga zo maar door. Wij konden aan onze leverafspraken tussen 15 maart 2015 en 15 april 2015 niet meer voldoen en moesten zoeken naar andere oplossingen. 

De "bankrun" die op ons is ontstaan en de hetze op het internet zorgden voor veel gedupeerden waar uiteindelijk Tros Opgelicht een programma van kon maken. Er was nu niets meer aan te doen. Tros opgelicht is een compleet ander verhaal en dat wij bewaren voor de rechtbank. Na Tros Opgelicht was het over en konden wij niet meer leveren en JA wij hadden wel een leverancier! 

Tevens beschikken wij over een 3 tal verklaringen van investeerders dat zij hun investeringen hebben ingetrokken vanwege Kassa. Dit zullen zij ook onder ede verklaren bij de rechtbank.

99% van alle negatieve berichten op het internet zijn ontstaan na de uitzending van Kassa.

Kassa bedankt!